• 1 % club

  1 % club

 • PUM Senior Experts Bolivia project

  PUM Senior Experts Bolivia project

 • Mikiyas Sewnet

  Mikiyas Sewnet

 • Oefentherapie Kita Juga

  Oefentherapie Kita Juga

 • Pater Hunnekens Alecu

  Pater Hunnekens Alecu

 • Still Manilla

  Still Manilla

 • Strumeth

  Strumeth

 • Ontwikkelingswerk Meijel: Nicaragua 1

  Ontwikkelingswerk Meijel: Nicaragua 1

 • Ontwikkelingswerk Meijel: Nicaragua 2

  Ontwikkelingswerk Meijel: Nicaragua 2

 • Forumdiscussie Moskee

  Forumdiscussie Moskee

Inzicht in de verschillen tussen Agile plus Waterfall Renovatie Bedrijfsvoering | Securedataroom

Ofwel jouw indertijd bezig leven bij productontwerp, computerprogramma`s engineering, constructie ofschoon zeker andere industrie, daarginds is meestal meer naderhand 1 manier om zaakjes voordat elkaar te krijgen. Aan termen over projectmanagement is de twee hoogst productieve methoden wegens zaakjes aan mekaar erbij helpen de klassieke watervalstijl over projectmanagement en de nieuwe kind door de blok, agile projectmanagement. Wegens te beoordelen wat de goede ben daarvoor jouw eigen uitnodigen, dienen u zeker precies begrip ontwikkelen door de baten plus beperkingen over alle type projectmanagementtechniek. Hier onderzoeken we enigszins daarginds anders is aan de twee stromingen plus vergelijken wij de baten en beperkingen van alle.

data room

Waterval methodiek & Virtual data room software

Watervalprojectbeheer bootst het normale workflowproces gelijk in elke productie- alsof bouwproject, vandaar het dezelfde sequentieel proces is. Allemaal van de fasen gebeurt afzonderlijk, plus eenmaal voltooid, gaat u team evenzo met de volgende fase in de reeks. Waterval projectmanagement is afhankelijk van beslist zorgvuldige administratie. Deze zegt dat daarginds een duidelijk dossiers spoor dienen volgen, opdat de proces in uw de komende tijd kan worden verfijnd en verbeterd. Vanaf u begin bezit de client dus duidelijk idee betreffende enigszins daarginds gaat plaatsvinden gedurende de projectlevering. Zij moeten globaal uitvinden enigszins de prijs, tijdschema's en omvang door u plan zullen is, en mogen dezelfde exact idee bezitten betreffende wat zij uiteindelijk inslikken tegemoetzien. Zodra beslist fase aan de proces ben voltooid, is er genkel manier teneinde terug binnen vertrekken en affaires erbij muteren buiten een hele plan binnenshuis schrappen en opnieuw binnenshuis beginnen. Ie hele proces ben gebaseerd met robuuste initiële vereisten; zoals deze onjuistheden vertonen, is u plan vanaf de begin gedoemd erbij mislukken. Ie artikel is boven fasen gemaakt en meteen volledig getest aan ie einde, wat betekent deze insecten zojuist ingebakken beheersen zijn in het eindproduct dat ze onmogelijk te verwijderen bestaan. Ten slotte staat deze type projectbeheer geen wijzigingen in de opdracht toe. Zoals de klant zich realiseert dat hij de opdracht halverwege willen wijzigen, moeten daar offers word gebracht in het terein van budget plus tijdschema's.

Agile methodologie & Data room

Agile werd ooit aangeprezen indien de oplossing voordat veel over de van problemen als deze aan een beheer over watervalprojecten. Boven aanleiding met dus reeks afzonderlijke stappen binnenshuis volgen, vertrouwt dat methode door dezelfde incrementele benadering door de projectlevering. Projectteams starten betreffende een erg makkelijk concept van waar ze naartoe vertrekken en bewerken en dan aan discrete modules in korte 'sprints'. Naast de einde van allen sprint aanlanden de modules getest teneinde eventuele fouten of onvolkomenheden binnenshuis vinden plus feedback van relaties worden verzameld voordat de volgende sprint kan plaats vinden. Er inslikken regelmatig veranderingen word gespoten nadat de voornaamste plannen bedragen ontwikkeld, in feite weer belanden geschreven plus daar grote veranderingen worden verwacht. Dit scheppen de eenvoudiger door functies toe binnen voegen en in de bult erbij blijven met veranderingen bij de branche, zelfs wanneer het plan wordt opgeleverd. Regelmatig testen zorgt ervoor dat fouten vroeg terechtkomen herkend, enigszins betekent datgene het beding sneller klaar kan bestaat voor lancering en eerder een kwaliteitsproduct is. Dat methode vereist een sterke projectmanager teneinde dingen bij het juiste spoor aan te houden en originaliteit in balans te brengen met vereisten voor projectlevering. Vanwege de wazigheid betreffende het originele projectplan kan het uiteindelijke product dikwijls heel alternatief zijn dan oorspronkelijk bedoeld.

Een methode kiezen & Secure data rooms

De twee methoden van projectbeheer hebben beide hun termijn en aanleiding, en degene die ie beste zijn voor jouw behoeften, hangt volledig af van jouw eigen specifieke opdracht. Indien u weet hoeveel dus eindproduct dienen is en er ongetwijfeld iDeals van leven dat jouwe klant de scope gratis halverwege hoeft binnen veranderen, bestaan watervalprojectbeheer uw vriend. Zoals productiesnelheid daarentegen belangrijker zijn daarna de deugdelijkheid met ie eindproduct en de client halverwege bedragen scope eis veranderen, biedt agile langduriger souplesse en dan is dit zeker van de bundel zulks allen projectmanager moet begrijpen.

Nieuws

'De Vreemdeling'

Tegenwoordig komen ook steeds meer mensen als vreemdeling naar onze gemeenschappen. Soms vrijwillig, soms gedwongen door oorlog en rampspoed. Deze mensen willen ook een nieuw leven opbouwen. Dat vraagt wat van hen en het vraagt wat van de ontvangende samenleving. Een aantal mensen vertelt op 17 september over hun ervaringen. U bent van harte uitgenodigd kennis te nemen van deze ervaringen en uw eigen ervaringen en denkbeelden te delen met anderen. 

Deze middag wordt georganiseerd door 'De Kepelse Initiatiefgroep' Voor meer informatie: 0650202921 (Raf Janssen) 0683548045 (Jos van Hal) Graag tot ziens op 17 september 

Zondagmiddag 17 september 2017, Kerkstraat 8 Panningen. Ontvangst is vanaf 13.00 uur, start programma 13.45 uur. De Ingang vanaf de Schoolstraat kan ook gebruikt worden

Lees meer...

2e seizoen Movies that Matter @ Peel en Maas

Komend najaar worden er in DOK6 cinema weer verschillende films vertoont in het kader van Movies that Matter @ Peel en Maas. Movies that Matter wil ogen openen voor mensenrechten. Ze zetten film in voor het stimuleren van de dialoog over een rechtvaardige wereld, de beïnvloeding van de publieke opinie en de motivering tot inzet voor mensenrechten en een duurzame samenleving.Voor de lagere scholen (groep 7 en 8) zijn de voorstellingen op 1 november. De middelbare scholieren zijn op 15 december aan de beurt. Rond de films zal een educatief programma worden aangeboden. Op de avond van 1 en 15 december zal er een speciaal programma zijn voor volwassenen met aansluitend een discussie. Binnenkort maken we de filmtitels bekend en kunt u reserveren.

Lees meer...

Kan Afrika zichzelf voeden?

Hoe voeden we de wereld tegen 2050? Moet de Europese landbouw Afrika voeden? Heeft de kleine boer in Afrika nog bestaansrecht? Taakgroep Peel & Maas Mondiaal Bewust organiseert een lezing door Marc van der Sterren op woensdag 25 november 20.00 u, inloop vanaf 19.30 in het gemeenschapshuis de Ankerplaats Vlasstraat 1 5985 PN in Grashoek.

Agrarisch journalist Marc van der Sterren is initiatiefnemer van www.FarmingAfrica.net, een weblog over landbouw in Afrika en voorzitter van de stichting Kuku Somo. Deze stichting beoogt de zelfredzaamheid te vergroten van kleinschalige boeren in Kenia, waar Van der Sterren bijna een jaar heeft gewerkt en gewoond. Met zijn lezing zal hij benadrukken dat kennis de grootste tekortkoming is voor de Afrikaanse voedselproductie.

De voedselproductie in Afrika moet omhoog. De wereldbevolking groeit naar 9 miljard mensen in 2050. In Afrika is de bevolking tegen die tijd verdubbeld.
Afrika wordt nog te vaak beschouwd als verloren continent. Toch neemt niet alleen de bevolking, maar ook de welvaart toe. In verstedelijkte gebieden zoals de Keniaanse hoofdstad Nairobi schieten supermarkten als paddenstoelen uit de grond.

Ook hier stijgt dus de vraag naar kwalitatief goed voedsel. Kan Afrika de groeiende stedelijke bevolking zelf voeden? Zijn de kleinschalige boeren daartegen opgewassen? Of liggen er marktkansen voor grootschalige Europese bedrijven?

Voor landbouwbedrijven en hun toeleveranciers is in Europa geen ruimte meer voor autonome groei. Dit vinden ze in opkomende landen, waaronder veel Afrikaanse. Europese bedrijven brengen Afrika kennis, technologie, grootschaligheid en productieverhoging. Maar komt dit ook ten goede van de economie en de welvaart van het Afrikaanse platteland?

Kom luisteren naar de lezing op woensdag 25 november om 20.00 uur in het gemeenschapshuis de Ankerplaats in Grashoek.( Gemeente Peel en Maas) Na de lezing is er volop ruimte voor vragen en discussie.

Lees meer...