Nieuws

‘De vreemdeling’

‘De vreemdeling’

Er staat een prachtige kapel in Peel en Maas. In het Missiehuis van de Paters Lazaristen aan de Kerkstraat in Panningen. Een groep burgers, de Kepèlse Initiatiefgroep, wil inwoners van Peel en Maas graag kennis laten maken met deze kapel en haar geschiedenis. Dat doen we middels themabijeenkomsten. Op 17 september 2017 vindt een bijeenkomst plaats over het thema ‘de vreemdeling’

Tegenwoordig komen ook steeds meer mensen als vreemdeling naar onze gemeenschappen. Soms vrijwillig, soms gedwongen door oorlog en rampspoed. Deze mensen willen ook een nieuw leven opbouwen. Dat vraagt wat van hen en het vraagt wat van de ontvangende samenleving. Een aantal mensen vertelt op 17 september over hun ervaringen. U bent van harte uitgenodigd kennis te nemen van deze ervaringen en uw eigen ervaringen en denkbeelden te delen met anderen.

Deze middag wordt georganiseerd door ‘De Kepelse Initiatiefgroep’ Voor meer informatie: 0650202921 (Raf Janssen) 0683548045 (Jos van Hal) Graag tot ziens op 17 september

Zondagmiddag 17 september 2017, Kerkstraat 8 Panningen. Ontvangst is vanaf 13.00 uur, start programma 13.45 uur. De Ingang vanaf de Schoolstraat kan ook gebruikt worden

(foto: Jac Willekens)