Nieuws

Movies That Matter @ Peel en Maas

Movies That Matter @ Peel en Maas

Komend najaar worden er in DOK6 cinema weer verschillende films vertoont in het kader van Movies that Matter @ Peel en Maas. Movies that Matter wil ogen openen voor mensenrechten. Ze zetten film in voor het stimuleren van de dialoog over een rechtvaardige wereld, de beïnvloeding van de publieke opinie en de motivering tot inzet voor mensenrechten en een duurzame samenleving.Voor de lagere scholen (groep 7 en 8) zijn de voorstellingen op 5 november. De middelbare scholieren zijn op 19 september aan de beurt. Rond de films zal een educatief programma worden aangeboden. Op de avond van 25 oktober zal er een speciaal programma zijn voor volwassenen met aansluitend een discussie. Binnenkort maken we de filmtitels bekend en kunt u reserveren.