MONDIAAL BURGERSCHAP PEEL EN MAAS

Binnen Peel en Maas zijn verschillende groepen bezig met ontwikkelingssamenwerking en verbetering van de Interculturele dialoog. De gemeente Peel en Maas juicht dit toe en stelt jaarlijks subsidie ter beschikking voor facilitering van groepen en individuen die zich hiervoor inzetten. De beoordeling en besteding wordt overgelaten aan de stichting Mondiaal Burgerschap Peel en Maas. In de stichting zitten burgers die zicht hebben op de inhoud en affiniteit hebben met het werkveld.

Het beschikbare budget wordt toegekend aan activiteiten of projecten op gebied van ontwikkelingssamenwerking of verbetering van de Interculturele dialoog:

die binnen de gemeente plaatsvinden of er een duidelijke link mee hebben
die de gemeenschap in beweging zetten
waarbij een proces van bewustwording op gang komt
die geld genereren voor duurzame projecten
die effect hebben op een gemeenschap in ontwikkelingslanden én in Peel en Maas
Bent u betrokken bij een activiteit of een project op gebied van ontwikkelingssamenwerking of verbetering van de Interculturele dialoog en zoekt u financiële steun? Vul dan de vragen op deze pagina in. Kunt u ze allemaal met “ja” beantwoorden dan kunt u meteen een aanvraag doen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het doen van een aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan zien wat we eventueel voor u kunnen doen.

Secretaris /penningmeester

Wil Thijssen, Meijel
secretaris@mondiaalpeelenmaas.nl

Bestuursleden

Andries de Groen, Helden
Marie-José Kleinen, Baarlo
May Hendriks, Maasbree
Mien Timmermans, Kessel
Peter Vullings, Egchel

HEEFT U STEUN NODIG?

Wij geven financiële steun aan projecten die in hiervoor in aanmerking komen.