MONDIAAL BURGERSCHAP PEEL EN MAAS

Binnen Peel en Maas zijn verschillende groepen bezig met ontwikkelingssamenwerking en verbetering van de interculturele dialoog. De gemeente Peel en Maas juicht dit toe en stelt jaarlijks subsidie ter beschikking voor facilitering van groepen en individuen die zich hiervoor inzetten. De beoordeling en besteding wordt overgelaten aan de stichting Mondiaal Burgerschap Peel en Maas. In de stichting zitten burgers die zicht hebben op de inhoud en affiniteit hebben met het werkveld.

Het beschikbare budget wordt toegekend aan activiteiten of projecten op gebied van ontwikkelingssamenwerking of verbetering van de interculturele dialoog. Enige voorwaarde is dat die binnen de gemeente plaatsvinden of er een duidelijke link mee hebben en een proces van bewustwording op gang brengen.

Bent u betrokken bij een activiteit of een project op gebied van ontwikkelingssamenwerking of verbetering van de interculturele dialoog en zoekt u financiële steun? Ga dan naar ‘BIJDRAGE AANVRAGEN’ via de knop hierboven.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het doen van een aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan zien wat we voor u kunnen doen.

Penningmeester

Peter Kurvers, Helden

HEEFT U STEUN NODIG?

Wij geven financiële steun aan projecten die in hiervoor in aanmerking komen.